zöldborsó

🌱 Íze a zsenge borsószemeké, friss és édeskés, roppanós textúra.
🌱Ásványi anyagok: kalcium, magnézium, foszfor, réz, mangán, cink, vas, kálium, nátrium, kén és szilícium

🌱Vitaminok: C, A, B1, B2 és B6

🌱Tápanyagok: fehérjében gazdag (mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza)

🌱 Kiváló rostforrás, segíti az emésztést és serkenti az anyagcserét 

🌱Sok fajta ásványi anyag és vitamintartalmával hozzájárul a mindennapi egészség megőrzéséhez, rendszeres fogyasztásra ajánlott

🌱 Számos módon fogyaszthatjuk, például nyersen önmagában, salátákba téve, hidegtálakhoz, szendvicsekhez, turmixba téve vagy szimplán díszíthetünk vele bármilyen főételt, levest, vagy párolva a borsóhoz hasonlóan készíthetjük el.

🌱 Frissen vágva, 50 grammos kiszerelésben kapható

forrás: National Institutes of Health