
zöldborsó
🌱 Íze a zsenge borsószemeké, friss és édeskés, roppanós textúra.
🌱Ásványi anyagok: kalcium, magnézium, foszfor, réz, mangán, cink, vas, kálium, nátrium, kén és szilícium
🌱Vitaminok: C, A, B1, B2 és B6
🌱Tápanyagok: fehérjében gazdag (mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza)
🌱 Kiváló rostforrás, segíti az emésztést és serkenti az anyagcserét
🌱Sok fajta ásványi anyag és vitamintartalmával hozzájárul a mindennapi egészség megőrzéséhez, rendszeres fogyasztásra ajánlott
🌱 Számos módon fogyaszthatjuk, például nyersen önmagában, salátákba téve, hidegtálakhoz, szendvicsekhez, turmixba téve vagy szimplán díszíthetünk vele bármilyen főételt, levest, vagy párolva a borsóhoz hasonlóan készíthetjük el.
🌱 Frissen vágva, 50 grammos kiszerelésben kapható
forrás: National Institutes of Health