pak choi (kínai káposzta)


A közismert kínai káposzta, a pak choi mikrozöld változata rendkívül gazdag tápanyagokban, kellemesen ropogós, friss ízét szendvicseken vagy salátákban is élvezheted.

Íze a kifejlett pak choi-hoz nagyon hasonló, lágy, édeskés íze van.

Tápanyagok: A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, K-vitamin, kálium, kalcium, vas, foszfor, cink, szelén, rostok és klorofill.

💚 tele van rosttal, így segíti az emésztést

💚 vérnyomás csökkentő hatású

💚 erősíti a csontokat, kiváló kálium és kálcium forrás

Felhasználás

Frissen fogyasztható, kiválóan illik salátákhoz, szendvicsekhez, ázsiai ételekhez, rizshez, humuszhoz vagy akár smoothie-khoz is. Sokoldalú felhasználása révén tökéletes választás, ha extra ízt és tápanyagot szeretnél adni az ételeidhez.