
pak choi (kínai káposzta)
A közismert kínai káposzta, a pak choi mikrozöld változata rendkívül gazdag tápanyagokban, kellemesen ropogós, friss ízét szendvicseken vagy salátákban is élvezheted.
Íze a kifejlett pak choi-hoz nagyon hasonló, lágy, édeskés íze van.
Tápanyagok: A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, K-vitamin, kálium, kalcium, vas, foszfor, cink, szelén, rostok és klorofill.
💚 tele van rosttal, így segíti az emésztést
💚 vérnyomás csökkentő hatású
💚 erősíti a csontokat, kiváló kálium és kálcium forrás
Felhasználás
Frissen fogyasztható, kiválóan illik salátákhoz, szendvicsekhez, ázsiai ételekhez, rizshez, humuszhoz vagy akár smoothie-khoz is. Sokoldalú felhasználása révén tökéletes választás, ha extra ízt és tápanyagot szeretnél adni az ételeidhez.